Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagy (3 literes) hordozható beöntő készlet

Ár:
23.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: B5010
Gyártó: EnemaEssentials
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkor kaphatja kézhez: 2024. június 18.

Leírás

Nagyméretű hordozható beöntő szett, űrtartalma 3 liter. 

Utazáshoz is kiváló, de az otthoni beöntéshez is tökéletesen alkalmas. Kis helyet foglal (kb. 17x17 cm), mivel összehajtható négyzet alakúra. Hordozótasak jár hozzá, amiben tárolhatod, szállíthatod.

Nagy kupak van rajta (9 cm átmérőjű), ezen keresztül tudod feltölteni vízzel. Cseppmentes. Használat után könnyen elmosható, a kupakon át ki tudod törölni, vagy pár nap alatt magától is kiszárad.

Áttetsző anyagú, így pontosan láthatod, mennyi beöntő folyadék van benne.

A ballon oldala skálázott, így nem kell előre kimérned a folyadék mennyiségét.

Összesen 5 beöntő fej jár hozzá: 1 db 13 cm hosszú, kiszélesedő végű irrigátor fej; 3 db 9 cm hosszú, PVC anyagú, hajlékony beöntőfej; 1 db rövid műanyag cső nyitott véggel.

Extra hosszú, két méteres szilikon beöntőcső jár hozzá.

Két féle szelep tartozik, hozzá, te döntöd el, melyiket használod. A hagyományos szorítószelepet kívülről kell a csőre tenni és a vízáramlás sebességét beállítani. A szorítószelep egy régi találmány, előnye a modernebb elzárószelepekkel szemben, hogy nem törik el, tisztítást nem igényel, és a csövön bárhova elhelyezhető, oda csúsztathatjuk, ahol a legkönnyebben el tudjuk érni. Ez a szett tartalmaz egy korszerű elzárószelepet is, ami pontosan, cseppmentesen zár.

Egyirányúsító szelep is van rajta, ami biztosítja, hogy az eszközből mindig csak kifelé jön folyadék, bélsárral szennyezett víz nem tud visszaáramlani.

Diszkréten, gyorsan kiszállítjuk, a csomag tartalmára nem lehet következtetni.