Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szilikon extra beöntő szett

Ár:
26.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: B5002
Gyártó: EnemaEssentials
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkor kaphatja kézhez: 2024. április 24.

Leírás

Beöntés elvégzésére használható prémium minőségű szett, szilikon tartállyal, többféle irrigátor fejjel. Ez az eszköz minden felmerülő igényt kielégít. Vásárlóink visszajelzése alapján tökéletesen ellátja a feladatát, alkalmazhatja gyógyteás, kávés beöntéshez is, de bármilyen gyógyanyaggal, gyógyszerrel is használható. Könnyen tisztítható, könnyen kiszárad, pormentesen lezárható. 

A beöntő ballon: 2 literes, átlátszó szilikon. Magassága kb. 32 cm. A ballont a mellékelt kampó segítségével akaszthatjuk fel a kívánt magasságba. Áttetsző anyagának köszönhetően használat közben láthatod, mennyi van hátra a beöntésből.  A ballon teteje nyitott, kézzel bele lehet nyúlni, így a belseje könnyen kitisztítható használat előtt és után.

Beöntőfejek: 6 beöntőfej jár a csomaghoz; 1 db tizenhárom centiméter hosszú, kiszélesedő végű irrigátor fej (könnyebben bent marad és mélyebben tisztít); 1 db rövid egyenes csővég; és 3 db kb. kilenc centiméter hosszú PVC anyagú, hajlékony beöntőfej; 1 db hosszú irrigátor szál, amivel a lehető legmélyebben tisztíthatsz.

A beöntőcső:  1.8 méter hosszú, amely bármilyen igényt kielégít, segítségével a magasba emelheti az edényt, hogy nagy nyomást érjen el. 

Speciális elzárószelep: az egyedi fejlesztésű vezérlőszelep segítségével precízen adagolhatja a folyadékot, csepegés garantáltan nincs. A szelep úgy van tervezve, hogy egy kézzel is pontosan irányítható legyen.

Egyenirányító szelep: az elzárószelep után talál egy úgynevezett egyenirányító szelepet is, amely csak előrefelé engedi áramlani a folyadékot. Ez az elem biztosítja, hogy nem folyhat vissza folyadék a végbélből, így az eszköz tiszta marad.

A csomag tartalma: ahogy a képeken szerepel, 1 szilikon beöntő ballon, 1 akasztó kampó (S alakú), 1 beöntőcső, 1 egyenirányító szelep csővéggel, 1 elzáró szelep,  6 irrigátor fej. 

Brand: EnemaEssentials

Diszkréten csomagoljuk, gyorsan szállítjuk.