Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

A webáruházunkban árusított termékekre 12 hónap forgalmazói garanciát nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy ha a csomag kézhezvételét követő 365 napon belül meghibásodik a beöntő készülék vagy más termék, akkor közvetlenül mi intézzük annak javíttatását / cseréjét.

Új, tiszta, eredeti

Vállalkozásunk csak új, eredeti beöntő készülékeket forgalmaz. A beöntő eszközök tiszták, nem használtak (a visszaküldött termékeket szemétlerakóba küldjük).

 

12 hónap garancia minden beöntő eszközre

Ugyanolyan garanciális feltételek vonatkoznak minden forgalmazott beöntő eszközre, alkatrészre, kiegészítőre.

 

Mi az Ön teendője, ha szeretne garanciát érvényesíteni?

1. Kérjük, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@beontes.hu címen a hiba részletes leírásával, lehetőség szerint fényképek mellékletével.

2. Kérelmét kivizsgáljuk, és a probléma jellegétől függően kezdeményezzük a javítást, cserét vagy a termék árának részleges/teljes visszautalását. Előzetes egyeztetést követően a hibás termék visszajuttatásának költségeit megtérítjük Önnek.

 

Mi történik, ha a hiba 12 hónap után jelentkezik?

Tapasztalataink szerint a gyártási hibák vagy azonnal, vagy röviddel a vásárlás után láthatóvá válnak. Ha a hiba a garanciális időszak letelte után jelentkezik, az előállt problémát sajnos nem tudjuk garanciális keretek között orvosolni.