Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés & visszatérítés

Webáruházunk minden forgalmazott termékre 14 napos indoklás nélküli elállást biztosít a jogszabályi előírásnak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti nekünk a terméket, és mi visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük más termékre, az Ön döntése szerint, az Általános Szerződési Feltételekkel összhangban.

 

Mi az Ön teendője, ha vissza szeretné küldeni a terméket?

1. Az elállással kapcsolatos döntését, kérjük, e-mailben jelezze nekünk az info@beontes.hu címen, mi hamarosan válaszlevélben jóváhagyjuk azt.

2. Ezt követően az érintett termék(ek)et juttassa vissza az MFG Prime Kft. 3580 Tiszaújváros, Kosztolányi Dezső út 28. címre. A visszajuttatás postai csomagküldeményként vagy ajánlott levélküldeményként (nem utánvéttel) történhet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszajuttatás költségei Önt terhelik.

3. Döntésének megfelelően a terméket cseréljük más termékre, vagy vételárát visszafizetjük. A vételár visszaszolgáltatását átutalással tudjuk teljesíteni, vagy bankkártyás fizetés esetén a szolgáltatón keresztüli visszatérítéssel közvetlenül a használt kártya egyenlegére. A visszautalást általánosan 3 munkanapon belül teljesítjük a termék visszaérkezését követően, kérjük, küldje el számlaszámát és a számlatulajdonos nevét.

 

Elállási nyilatkozat minta

Címzett: .........................................( e-mail: info@beontes.hu)

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom az elállási/felmondási jogomat az alábbi Áru(k) adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

..................................................................................................................................................................................................

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: ......................................................................................................................

A fogyasztó neve: ...................................................................................................................................................................

A fogyasztó címe: ...................................................................................................................................................................

A vételárat az alábbi bankszámlaszámra kérem visszautalni (abban az esetben töltse ki, ha szeretné, hogy a vételárat banki átutalással fizessük vissza):..................

A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén):......

 

Milyen esetekben kérhet visszatérítést?

Indoklás nélkül visszaküldheti a terméket, és visszatérítést kérhet, ha a csomag kézhezvétele óta még nem telt el 14 nap. A terméket kibonthatja, kipróbálhatja, használhatja, a visszatérítés az állapottól függetlenül is 100%-os.

 

Ha letelt a 14 nap

A csomag kézhezvételétől számított 14 napon túl már nem tudjuk visszafogadni a termék(ek)et elállás keretében. 

 

Ha a kapott termék hiányos, hibás vagy sérült

Abban a ritka esetben, ha a termék hibásan érkezik meg Önhöz, a visszajuttatás költségeit vállalkozásunk állja. Általánosan úgy járunk el, hogy csereterméket küldünk Önnek, és az eredetileg kapott sérült/hibás terméket a futár elhozza a cseretermék kézbesítésekor. Vállalkozásunk vállalja a felelősséget azért is, ha a termék szállítás közben sérül meg.

Ha kérdése merült fel, írjon ügyfélszolgálatunknak az info@beontes.hu címre, munkaidőben néhány órán belül válaszolunk Önnek!

beontes.hu