Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Körtefecskendős beöntő szett 320 ml-es

Ár:
19.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: B4004320
Gyártó: EnemaEssentials
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Ekkor kaphatja kézhez: 2024. május 22.

Leírás

Rugalmas beöntő körte, 320 milliliteres, ami nagy méretűnek számít. A többi körtefecskendővel szemben ehhez az eszközhöz beöntőcső is jár, így hagyományos beöntő szettként is funkcionál, azaz a labdát a magasba emelve a gravitáció végzi a folyadék végbélbe juttatását. Szorítószelepet is találsz rajta, amivel szabályozhatod a folyadék áramlásának a sebességét. Egyszerű beöntő labdaként is használható, azaz a beöntő fejet közvetlenül rácsavarva, pumpálásos módszerrel. Háromféle, összesen kilenc darab beöntő fej jár a szetthez.

A beöntő labda teteje lecsavarható, így érhető el a megnövelt átmérőjű nyílás, amin keresztül kitűnően kitisztítható és kiszárítható a beöntő körte. Található benne egy  egyirányú szelep is, ami biztosítja, hogy szennyezett folyadék ne jusson vissza a végbélből az eszközbe.

Használata nagyon egyszerű, testmeleg vízzel tele kell szívni, majd bepumpálni a végbélbe.

Űrtartalma: 320 ml. Tudj meg többet a körtefecskendő méretekről a hivatkozott cikkben. Ez az elasztikus beöntő labda testbarát PVC-ből készül, nem mérgező, illatmentes.

Színe: kék.

Beöntőfejek: 9 beöntőfej jár a csomaghoz; 2 db tizenhárom centiméter hosszú, kiszélesedő végű irrigátor fej (könnyebben bent marad és mélyebben tisztít); 2 db rövid egyenes csővég; és 5 db kb. kilenc centiméter hosszú PVC anyagú, hajlékony beöntőfej.

A körtefecskendő kitűnő választás lehet a beöntéshez az alábbi okok miatt:

  • Könnyű használat: könnyen kezelhető eszköz, kényelmesen megfogható, könnyen irányítható a beöntés során. Az egyszerű kialakítása miatt alkalmas az otthoni beöntéshez.
  • Pontos adagolás: a körtefecskendő segítségével pontosan adagolható a beöntéshez szükséges folyadék mennyisége. 
  • Higiénikus és könnyen tisztítható: a körtefecskendő könnyen tisztítható és fertőtleníthető, ami fontos a higiéniai szempontból. Viszonylag könnyen kiszárad, ha a beöntő fejet levesszük.

Gyorsan küldjük, diszkrétek vagyunk, jelöletlen csomagban érkezik - beöntés.hu