Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szilikon beöntő szett

Ár:
22.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: B5001
Gyártó: EnemaEssentials
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkor kaphatja kézhez: 2024. május 22.

Leírás

Beöntés elvégzésére használható prémium minőségű készlet, szilikon tartállyal.

A beöntő ballon: 2 literes, átlátszó szilikon. Magassága kb. 32 cm. A ballont a mellékelt kampó segítségével lehet felakasztanunk 0,5-15 méter magasba. Áttetsző anyagának köszönhetően használat közben láthatod, mennyi van hátra a beöntésből.  Bármilyen gyógyanyaggal, gyógyszerrel használhatod, alkalmazhatod kávés beöntéshez is. A ballon teteje nyitott, kézzel bele lehet nyúlni, így a belseje könnyen kitisztítható használat előtt és után.

Beöntőfejek: 3 beöntőfej jár a csomaghoz (körülbelül kilenc centiméter hosszú PVC anyagú, hajlékony beöntőfejek).

A beöntőcső:  1.8 méter hosszú, amely bármilyen igényt kielégít, segítségével a magasba emelheti az edényt, hogy nagy nyomást érjen el. 

Speciális elzárószelep: az egyedi fejlesztésű vezérlőszelep segítségével precízen adagolhatja a folyadékot, csepegés garantáltan nincs. A szelep úgy van tervezve, hogy egy kézzel is pontosan irányítható legyen.

Egyenirányító szelep: az elzárószelep után talál egy úgynevezett egyenirányító szelepet is, amely csak előrefelé engedi áramlani a folyadékot. Ez az elem biztosítja, hogy nem folyhat vissza folyadék a végbélből, így az eszköz tiszta marad.

A csomag tartalma: ahogy a képeken szerepel, 1 szilikon beöntő ballon, 1 akasztó kampó (S alakú), 1 beöntőcső, 1 egyenirányító szelep csővéggel, 1 elzáró szelep,  3 irrigátor fej.

Brand: EnemaEssentials

Diszkréten csomagoljuk, gyorsan szállítjuk.