Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Acél beöntő vödör szett

Ár:
34.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: B5020
Gyártó: EnemaEssentials
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkor kaphatja kézhez: 2024. június 18.

Leírás

Beöntés elvégzésére használható készlet, strapabíró acél edénnyel.

  1. Az acélból nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas anyag, nincs kellemetlen illata sem.
  2. A fém felületen nem tudnak megtelepedni baktériumok, nem tud bebüdösödni.
  3. Ha sterilitás kiemelten fontos önnek, az edényt akár ki is forrázhatja használat után. Bármilyen anyaggal tisztítható. Mivel a belseje könnyedén hozzáférhető, így a hagyományos ballonoknál sokkal alaposabban ki tudja tisztítani.
  4. Nem színeződik el, így használhatja bármilyen oldattal, gyógyszerrel, gyógyanyaggal. Nagy népszerűségnek örved a kávés beöntés, ez a beöntő a vödör kiválóan alkalmas erre a feladatra.

Az edény: 2 literes saválló acél vödör, magassága 20 cm, átmérője 17 cm. Az edény könnyen feltehető bármilyen lapos felületre (polcra, szekrény tetejére), vagy a fogantyú segítségével fel is akasztható a kívánt magasságba (kilincsre, fogasra). Az irrigátorfejnél jelentkező víznyomást a felakasztás magasságával tudja szabályozni, minél magasabbra teszi, annál gyorsabban áramlik a víz a csőben.

Beöntőfejek: 5 beöntőfej jár a csomaghoz; 3 db 9 cm hosszú, PVC anyagú, hajlékony beöntőfej; 1 db 13 cm hosszú irrigátor fej, amely oldalirányban permetez; 1 db rövid műanyag cső, teljesen nyitott véggel.

A beöntőcső: 1,8 méter hosszú, amely bármilyen igényt kielégít, segítségével a magasba emelheti az edényt, hogy nagy nyomást érjen el, de a csövet akár rövidebbre is vághatja. Anyaga: gyógyászati felhasználásra minősített szilikon, PBA mentes.

Elzáró- és szorítószelep is jár hozzá: A cseppmentes elzárószeleppel pontosan szabályozható a víz áramlása. A készlethez szorítószelep is jár, hogy Ön azt használhassa, amelyiket jobban kedveli. A szorítószelep egy régi találmány, kívülről szorítja el a víz áramlását. Előnye, hogy a csövön bárhova elhelyezhető, oda csúsztathatjuk, ahol a legkönnyebben el tudjuk érni.

Diszkrét tasak jár hozzá, amelyben tárolhatja és szállíthatja.

Gyorsan, jelöltlen csomagolásban szállítjuk.